Круглий стіл кафедри соціальної роботи „Досвід пошуку та реалізації грантових проектів представниками державних та громадських організацій у м. Хмельницький”.

14 квітня 2017 р. о 10.00 год. в конференц-залі відбувся круглий стіл кафедри соціальної роботи „Досвід пошуку та реалізації грантових проектів представниками державних та громадських організацій у м. Хмельницький”.

Мета заходу: презентувати та оговорити успішні практики реалізації грантових проектів представниками державних та громадських організацій у м. Хмельницький; визначити можливості і перспективи грантової діяльності для викладачів та студентів вищих навчальних закладів.

Коло питань що обговорювалися: можливості і перспективи грантової діяльності для викладачів та студентів; практичні аспекти написання грантового проекту та заповнення аплікаційної форми; досвід реалізації грантового проекту державними та громадськими організаціями.

У роботі круглого столу взяли участь: викладачі та студенти Хмельницького інституту соціальних технологій Університету „Україна”; начальник відділу науки, міжнародної діяльності та інклюзивної освіти Вінницького соціально-економічного інституту Університету „Україна” Омельченко О. В., менеджер проекту Департаменту соціального захисту населення Хмельницької обласної державної адміністрації за фінансування ЄС „Створення сучасної моделі управління регіональним розвитком ринку праці в Хмельницькій області” Савчук К. А., головний спеціаліст Управління економіки Хмельницької міської ради Дудар М. В.; голова Громадської організації „Психологічне благополуччя особистості” Гундерук Л. М.; заступник голови правління Хмельницького обласного благодійного фонду „Паритет” Ковтун О. С. та активістка цього фонду Баранова С. С.; старший соціальний працівник, координатор проекту „Здорова молодь – здорове суспільство” Хмельницької асоціації громадського здоров’я „Вікторія” Висоцький М. В. та психолог цієї асоціації Дурдас Н. О.

В результаті круглого столу учасниками та організаторами круглого столу було прийнято рішення про тісну співпрацю Хмельницького інституту соціальних технологій Університету „Україна” з держаними та громадським організаціями для спільної реалізації грантових проектів, а також проведення найближчим часом круглого столу для студентів та молодих вчених інституту з метою активізації молоді до участі у грантовій роботі.

Зворотній зв'язок

29009, м. Хмельницький, вул. Ярослава Мудрого, 2а

Пошук