КОСТЮЧЕНКО Юрій Георгійович

  kostyuchenko

   Випускник спеціальності «Психологія», життя якого обірвалося 28 квітня 2022 року під час бою з російським агресором в Харківській області.

   Народився Юрій Георгійович 13 листопада 1984 року у місті Хмельницькому. У 2007 році вступив до Хмельницького інституту соціальних технологій. У 2012 році здобув освітній ступінь «бакалавр» за фахом психолога. Серед студентської спільноти Юрій вирізнявся доброзичливістю, відповідальністю та справедливістю. Був активним учасником громадського життя інституту. Користувався повагою серед викладачів та студентів.

   Юрій Костюченко мав звання старшого сержанта. Військовослужбовець 4 стрілецької роти 86 ОБТрО Збройних Сил України. Позивний військового – «Кіт». Воював у східній частині України. Він був хорошою людиною і справжнім мужнім воїном.

   Указом Президента «за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

   Звання «Почесний громадянин Хмельницької міської територіальної громади» присвоєно рішенням позачергової дев᾽ятнадцятої сесії Хмельницької міської ради №2 від 23 вересня 2022 року за мужність у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України в період військової агресії російської федерації проти України, видатні заслуги перед українським народом та Хмельницькою міською територіальною громадою, посмертно.

Вічна пам’ять і шана Герою!

 

Зворотній зв'язок

29009, м. Хмельницький, вул. Ярослава Мудрого, 2а

Пошук